Witgoedregeling gemeente Groningen

witgoedregelingTwee jaar geleden vroeg de gemeente Groningen ons om voor de witgoedregeling een aantal kwalitatief goede computers en laptops ter beschikking te stellen. Het lukt niet zomaar om goede laptops voor een schappelijke prijs te regelen. Echter, onze zakelijke contacten zorgen ervoor dat wij én goede snelle apparatuur kunnen regelen én dat deze apparatuur ook nog eens betaalbaar is. De zakelijke modellen, die voor deze witgoedregeling worden gebruikt, zijn stabiel, sterk, uitgerust met de beste onderdelen en uitvoerig getest. Uiteraard kunnen onze experts u hier meer over vertellen!

Hebt u een brief gekregen voor de witgoedregeling?

Hebt u een brief gekregen voor de witgoedregeling? En mag u een computer/laptop? Kom bij ons op kantoor langs en wij laten u met veel kennis en expertise ons aanbod zien. Het aanbod zal over het algemeen toereikend zijn om u direct een apparaat mee te geven. Mocht de voorraad toch niet voorradig zijn, dan doen wij onze uiterste best om dit zo snel mogelijk weer aan te vullen. De contacten met leveranciers zijn dermate kort, zodat wij voor de witgoedregeling voorraad kunnen blijven regelen. Aan de rechterkant kunt u ons adres en telefoonnummer vinden.

Voor al uw verdere vragen, opmerkingen, suggesties of klachten over de witgoedregeling van de gemeente Groningen kunt u contact met ons opnemen.. We zijn tijdens kantooruren ook te bereiken per telefoon via 085-0037000 of per e-mail via info@recycleplan.nl.

Contactgegevens

Recycleplan.nl
Van Schendelstraat 1
9721 GV Groningen

085 – 00 37 000
info@recycleplan.nl
www.recycleplan.nl

KvK: 55876773
Btw-nummer: NL851893922B01
IBAN: NL20ABNA0449781925
VIHB: GR51987VIHB

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag

van 09:00 tot 17:00 uur