test image

Elektrische apparaten

Binnen de particuliere markt is er nog veel winst te behalen. Op dit moment verdwijnen er nog veel elektronische apparaten in het reguliere huisvuil. Om u als particulier bewust te laten worden van de artikelen die pertinent niet in dit huisvuil horen, hebben wij een lijst opgesteld met apparaten die hier niet in thuis horen. Na het creëren van deze bewustwording hoopt Recycleplan dat u als particulier uw elektronica in huis houdt, totdat er een initiatief van Recycleplan voorbij komt. Aangezien Nederland 17 miljoen inwoners heeft, blijkt dit nog een hele klus. Echter, deze uitdaging durven wij aan te gaan. Doet u met ons mee?

De 21e eeuw is zonder twijfel de eeuw van de elektronica. Elektrische apparaten worden niet alleen in het bedrijfsleven gebruikt. In onze huizen gebruiken we evenveel elektronische apparatuur. Deze apparaten worden in veel gevallen binnen binnen een aantal jaren vervangen. Het staat vast dat deze elektronische evolutie gaande blijft. Het is daarom belangrijk om te weten hoe we deze apparaten op de juiste manier kunnen inzamelen en verwerken. Ten aanzien van de inzameling en verwerking van elektrische apparaten is Recycleplan een marktleider in wording. De particulier de kans geven om hier aan mee te doen is belangrijk voor onze organisatie.
Er zijn verschillende soorten elektrische apparaten. Aan de ene kant de grote elektrische apparaten, zoals de Wasmachine, Koelkast en de droger. Deze artikelen worden veelal wél ingeleverd bij de betreffende verwerker. Aan de andere kant zijn daar de kleine elektronische apparaten, waarbij de computer, mobiele telefoon, stofzuiger en alle andere kleine elektronische artikelen allemaal in aanmerking komen om op een verantwoorde manier verwerkt te worden. Recycleplan neemt de zorgen voor deze artikelen helemaal weg! Gemak dient de mens is een van onze motto’s.

Lijst met artikelen die door u als particulier kunnen worden ingeleverd:

  • Computers
  • Telefoons
  • Muis en Keyboard
  • Huishoudelijke apparaten
  • Printer
  • Laptop
  • Tablet