groen-is-doen-recycleplan

Particulier recyclen met Recycleplan

U kent het ongetwijfeld ook wel; de vraag wat te doen met mijn elektronische afval? Omdat het niet altijd duidelijk is waar het afval precies heen moet, belandt het vaak gewoon in de prullenbak. Dit is niet alleen erg slecht voor het milieu; grondstoffen die gebruikt zijn in deze apparaten gaan op deze manier verloren. Uit eigen onderzoek is gebleken dat mensen wel willen recyclen, maar dat dit nu nog niet heel gemakkelijk is.

Meestal moet U ver rijden of zoeken naar een plek waar u uw elektrisch afval heen kan brengen. Wij van het Recycleplan snappen dat we het u zo gemakkelijk mogelijk moeten maken en zijn daarom het ‘’WE LOVE GREEN” project gestart.

WE LOVE GREEN

Het “WE LOVE GREEN” project is in het leven geroepen nadat Recycleplan heeft geconstateerd dat klein elektronisch afval nog niet genoeg wordt gerecycled. Te vaak komt dit terecht bij het normale afval, veelal omdat het onduidelijk waar dit elektronische afval heen moet of men er erg ver voor moet rijden. Recycleplan komt uw elektronisch afval aan de voordeur ophalen! U krijgt van ons de ‘WE LOVE GREEN” tas met daarin een begeleidende brief.

particulier recyclen met Recycleplan
we love green

‘’WE LOVE GREEN’’ bij u in de buurt

Houden wij binnenkort een inzamelingsactie in uw wijk? Doet u dan vooral mee. Het enige wat u hoeft te doen is op zoek te gaan  naar oude apparaten die u niet meer gebruikt, zoals telefoon(s) of computer(s).

U ontvangt van ons een speciale ‘WE LOVE GREEN’ tas waar u deze apparatuur in kunt stoppen. Hang of leg deze tas vervolgens bij uw voordeur en wij van Recycleplan zorgen dat de tas wordt opgehaald zonder dat u hier omkijken naar heeft. Vervolgens recyclen wij de inhoud met als resultaat; een schoner milieu en langer genieten van elektronische apparatuur voor iedereen.

Heeft u Elektronisch afval en wilt dat wij deze komen ophalen, neem dan contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs de deur.

Neem contact op!

Meer informatie of contact opnemen?!

Wilt u weten welke opties er zijn? Neem contact op met de afdeling particulier recyclen!
Neem contact op!