zakelijk recyclen

Recyclen voor bedrijven

Wordt een recyclepartner en neem contact op met onze zakelijke afdeling. Voor uw bedrijf zullen wij een recycleplan op maat maken. Dit rapport zal de nadruk leggen op het ecologisch en economisch effect van uw huidige handelen. Het plan zorgt ervoor dat wij het gehele proces voor uw elektronische apparaten uit handen nemen. Zo kan uw organisatie bewust en schoon omgaan met de oude elektronica. Dit vergt verder geen moeite of enige kosten. Sterker nog in de meeste gevallen krijgt uw organisatie hier een vergoeding voor en eventueel een keurmerk voor. En wie wil er in deze tijd niet groen zijn?

Kosteloos Recycleplan

Een van onze experts op het gebied van recyclen, komt bij uw organisatie en zal uw handelen, op het gebied van recycling, bekijken. Na deze informele kennismaking en de overdracht van de benodigde bescheiden zal er een recycleplan voor uw organisatie worden geschreven. In dit recycleplan staat kort en bondig welke apparaten gerecycled kunnen worden.

Verder beschrijft dit recycleplan hoe dit het beste kan gebeuren. Ten slotte beschrijft Recycleplan hoe u met behulp van ons bedrijf eventueel geld kunt verdienen aan recycling. Als u instemt met het recycleplan zullen wij dit proces voor u uit handen nemen.

recyclen voor bedrijven

Neem contact op!

Elektronica recyclen in uw bedrijf?

Wilt u weten welke opties er zijn? Neem contact op met de afdeling zakelijk recyclen!
Neem contact op!