Project Description

Weet u inmiddels al welke clinic uw kind gaat volgen? Kijk dan even of de clinic in de zaal of op het veld wordt gegeven. Is het in de zaal? Zorg dan voor zaalschoeisel. Zijn alle clinics op het veld? Zorg dan voor veldschoenen. Hebben ze op beide ondergronden een clinic? Zorg dan voor twee soorten schoenen. Hieronder ziet u het overzicht van de clinics en waar en door wie dit gegeven wordt.

Overzicht clinics: Door wie gegeven: Locatie: Over de Verenging/Opleiding:
Voetbal: Voetbaltechniekschool ‘Het verschil’ uit Winsum Sportvelden vv.Gorecht “Voetbaltechniekschool ‘Het verschil’ is er voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar, zowel veldspelers als keepers, uit de regio. Deze jonge voetballers kunnen ervoor kiezen om speciale techniektrainingen te volgen om hun ontwikkeling te bevorderen. Het verschil wil voetballers uitdagen en wat leren.  In elke sport geeft de techniek de doorslag en juist daarop zijn de trainingen van Voetbalschool Winsum gericht.”
Basketbal HSVB basketbal Sportcentrum Scharlakenhof “HSV-Basketball wil een sportclub zijn met een brede basis in en rondom Haren die competitiebasketbal aanbiedt voor jeugd en senioren, jongens/heren en meisjes/dames en dit op verschillende competitieniveaus. (regionaal/nationaal)”
Volleybal ALO student Sportcentrum Scharlakenhof “Wil jij de sportwereld van binnen en buiten leren kennen? Dan is het Instituut voor Sportstudies iets voor jou! Sport wordt in de maatschappij steeds belangrijker, zowel voor de gezondheid als op sportief, economisch en pedagogisch gebied. Bij het Instituut voor Sportstudies heb je de keuze uit twee bachelor opleidingen: Sport, Gezondheid en Management (SGM) en de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO)”
Handbal ALO student Sportvelden vv.Gorecht “Wil jij de sportwereld van binnen en buiten leren kennen? Dan is het Instituut voor Sportstudies iets voor jou! Sport wordt in de maatschappij steeds belangrijker, zowel voor de gezondheid als op sportief, economisch en pedagogisch gebied. Bij het Instituut voor Sportstudies heb je de keuze uit twee bachelor opleidingen: Sport, Gezondheid en Management (SGM) en de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO)”
Frisbee ALO student Sportvelden vv.Gorecht “Wil jij de sportwereld van binnen en buiten leren kennen? Dan is het Instituut voor Sportstudies iets voor jou! Sport wordt in de maatschappij steeds belangrijker, zowel voor de gezondheid als op sportief, economisch en pedagogisch gebied. Bij het Instituut voor Sportstudies heb je de keuze uit twee bachelor opleidingen: Sport, Gezondheid en Management (SGM) en de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO)”
Rugby Rugby club Groningen Sportvelden vv.Gorecht “Rugby Club Groningen is een enthousiaste en ambitieuze rugbyclub die de komende jaren wil groeien, niet alleen in aantal leden, maar ook op sportief niveau willen we presteren. Om de ambitie in de toekomst waar te kunnen maken wordt er veel aandacht besteed aan jeugd en het promoten van rugby in de regio.” 
Floorball HSV Haren Sportcentrum Scharlakenhof “De Harense Sportvereniging HSV hoort bij Haren, omdat we voor iedereen iets te bieden hebben. Van jong tot oud kun je bij ons terecht, als je graag wil bewegen of met sport bezig wilt zijn. We verzorgen lessen in diverse sporten en op verschillende niveaus. Daarom kun je kiezen voor recreatief of fanatiek en is het meedoen aan wedstrijden een mogelijkheid, maar geen verplichting.”
Dans HSV Haren Kantine vv.Gorecht “De Harense Sportvereniging HSV hoort bij Haren, omdat we voor iedereen iets te bieden hebben. Van jong tot oud kun je bij ons terecht, als je graag wil bewegen of met sport bezig wilt zijn. We verzorgen lessen in diverse sporten en op verschillende niveaus. Daarom kun je kiezen voor recreatief of fanatiek en is het meedoen aan wedstrijden een mogelijkheid, maar geen verplichting”
Karate Karate vereniging Scharlakenhof Dojo Sportcentrum Scharlakenhof “Karate vereniging Scharlakenhof is al meer dan 20 jaar een begrip binnen de karatewereld  Vandaag de dag heeft de vereniging meer dan 60 actieve leden.. Karate is een sport voor zowel jong als oud. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen al beginnen met het leren van karate. Buiten dat sporten gezond is voor het lichaam helpt het karate kinderen met het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Concentratie en zelfdiscipline zijn aspecten die gestimuleerd worden tijdens de trainingen. Heel belangrijk ook is het ontwikkelen van respect voor anderen. Dit wordt op een speelse manier bijgebracht”