Linkedin

Bob Graafsma
CEO & Marketing Director

Bob is een drukke baas. Zijn verleden is helemaal ingekleurd met duurzaamheid. Opa en zelfs zijn broers zijn altijd met dergelijke thema’s bezig geweest. Een van zijn eerste bedrijven moest en zou met dit thema opgericht worden. Bob wil graag een bijdrage leveren aan een mooie wereld voor onze kinderen. Verder is hij gedreven, enthousiast en toegankelijk. Op het moment dat u niet tevreden bent over de gang van zaken is hij altijd bereid om te praten. Zijn persoonlijke motto is, alles kan wanneer je maar wilt.

Gijs Flinterman - Recycleplan Groningen

Gijs Flinterman
CEO & Financial Director

Als Financial Director is Gijs een toegankelijke onderhandelingspartner. Tevens hij heeft duurzaamheid als een rode draad door zijn leven lopen. In de normale gang van zaken is Gijs iets gereserveerder. Hij sluit zich graag aan bij goede initiatieven, maar doet niks overhaast. De operationele kant en de juridische kant zijn tevens de zaken waar hij zich mee bezig houdt. Als afgestudeerd jurist is hij de perfecte kandidaat.

Lloydje1

Lloyd Jackson
Manager educatie & Inspirator sportevenementen

Ten aanzien van de scholen hebben wij nooit hoeven twijfelen. Lloyd was de perfecte kandidaat. Eerst binnen gehaald als de grote inspirator achter de (sport-)evenementen werd hij al gauw een onmisbare schakel voor de scholenmarkt. Vooral het educatieve gedeelte gaat hem fantastisch af. Lloyd is een autodidact en heeft recycling zich eigen gemaakt, wat overigens onmisbaar is om het op een dermate bevlogen en geweldige manier over te kunnen brengen zoals hij dat doet.